zaterdag 11 maart 2023

Sport kaartje !

Goeiemorgen iedereen,
jawel hoor, we zijn er alweer terug met het DT van 'In 't Woefke'. Deze keer krijg je een kaartje met een heel oud setje van Papermania. Deze ligt al een hele tijd in mijn voorraad te wachten om gebruikt te worden, zag hem toch nog in de winkel bij Inge hangen. Wachten op een nieuwe eigenaar. Wel, missie 'adoptie' gaat nu van start. 
Mannenkaarten zijn nog altijd een uitdaging. Met deze stempel, lukt het zeker wel makkelijker. Heb 4 van de 13 stempels gebruikt. Jawel hoor ! Er zijn er nog meer. Het kaartje hoeft niet zo ingewikkeld te zijn, de stempel vertelt het verhaal zelf wel.
Ik gebruikte de 4 sporters in een soort van 'raampjes'. Vond het iets te 'saai' (lees : klassiek), dus maakte ik er een eenvoudige pop-up kaart van. Het geheel komt bij het openflappen van de onderkant een beetje naar voren.
Wil je dit kaartje graag bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel, 'In 't Woefke' in Deurne, dan kan je meteen het hele mechanisme onderzoeken.

Afdrukjes : Papermania (DoCrafts)
Papier : Eigen voorraad
Sentiment : Gummiapan

Ik wens jullie allemaal een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart.
Tot dan,
groetjes, Martina
x








2 opmerkingen:

Eri zei

Een leuke sportieve kaart.
Groetjes, Eri

KarinsArtScrap zei

een super gave sportkaart Marina

gr karin