zaterdag 28 januari 2023

Vosjes !

Goeiemorgen iedereen,
meer dan een jaar geleden, vroeg ik Diny om een patroon van een kaartje dat op haar blog stond. Ze stuurde me eigenlijk meteen het stappenplan toe, maar het duurde een hele tijd dat ik er mee aan de slag ging. Tot vandaag... dat was toch het plan. Toen ik in een elan het patroonpapier begon te plakken (uiteraard had ik niet het stappenplan goed doorgelezen... 😇), merkte ik, dat als ik het stappenplan zou volgen, ik helemaal over de vos heen zou plakken. Dat vond ik jammer, dus werd het een ander modelletje... Beetje eigenwijs als ik ben, lukt het niet altijd om me aan een bepaald patroon te houden, daarom dat ik ook niet meedoe aan challenges volgens 'patroon', want ik wijk altijd af op één of andere manier.
Maar kijk, heb vooral het papier laten spreken, zou het jammer vinden om hier geen gebruik van te maken. Het werd dus een eenvoudig kaartje op deze manier.
In ieder geval, er volgt nog een tweede versie, die ook nog steeds niet helemaal het model is wat het moet zijn, maar er al beter op lijkt ! 
Nog eens bedankt Diny voor het patroon, het komt wel goed hoor ! 😂
Wie weet komt er nog een derde, goede / juiste keer !

Papier : Op internet besteld, geen idee welk merk 
Happy Birthday : Lawn Fawn

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x

3 opmerkingen:

Anita van Deur zei

😄 leuk om je verhaal erbij te lezen, kaartje is schattig met dit leuke vosje, fijn dag.

Je@net zei

Erg leuke kaart met het schattige vosje!

Sarah zei

Ik heb ook wel last van dat probleem, maar eerder als ik iets naai. Maar zo kom je meestal uit op de mooiste dingen. Leuk kaartje!