zaterdag 1 juli 2023

Christmas in July voor 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
de eerste vakantiedag van de zomervakantie is aangebroken ! Nieuwe maand ook, dus nieuwe uitdagingen. Inge lanceert 'Christmas in July'. Daar doen we dan lekker even aan mee, voor ze met vakantie gaat. 
Ik maakte voor mijn eerste projectje een kaartje met deze, iets oudere snijmal van Marianne Design. Heb hem al een tijdje in mijn bezit, maar hij mocht nog niet uit de verpakking. Nu krijgt hij de hoofdrol. Vind hem wel leuk geworden, waarschijnlijk zullen er nog wel kaartjes volgen met dit leuke hertje. 

Ribbelpapier : Eigen voorraad
Hertje : Marianne Design
Sterretjes : Pons

Wil je graag zelf aan de slag met kerstspulletjes, maar je hebt deze mal nog niet ? Geen probleem ! Breng een bezoekje aan de winkel in Deurne. Daar kan je meteen een keuze maken uit het grote aanbod en ook de voorbeeldkaartjes bekijken / betasten.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van het weekend / vakantie toe.
We zien elkaar maandag terug voor een persoonlijke kaart op maandag.
Bedankt voor je bezoekje,
tot dan !
Groetjes, Martina
x







3 opmerkingen:

Eri zei

Een leuke kaart met het rendier op de achtergrond van geribbeld karton.
Groetjes, Eri

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het schattige rendiertje leuk het ribbel karton erachter
ik ben het eerste weekend in juni een keer in 't woefke geweest wij zaten toen in Antwerpen wat een mooie winkel en veel leuk spulletjes was het bezoek zeker waard.
groetjes ellen

GerJanne zei

Superleuke kaart! Mooie begin van je vakantie (ik wilde bijna schrijven van je kerstvakantie, hahahaha) Geniet er lekker van Martina!