maandag 5 februari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Colien 55

Goeiemorgen iedereen,
een (hele) tijd geleden, mocht Colien van DT '52 weeks to christmas' 55 kaarsjes uitblazen. Vermits we een ontmoeting gepland hadden met het hele team, kon ik me nog een keertje volledig laten gaan met dit modelletje. Moest naar geen gewicht of afmeting kijken, want ik kon het haar (gelukkig) persoonlijk afgeven. Door haar polsbreuk was het bijna niet gelukt, maar kijk, ze heeft het in ontvangst mogen nemen. 

Papier : Action
Binnenin sentiment : Penny Black
De grote Happy : Taylored Expressions

Vandaag zijn we met de klas op uitstap naar PIME in Lier, waar we over energie en water gaan leren. Altijd leuk om op verplaatsing en met concreet materiaal aan de slag te kunnen gaan. 
Het wordt wel een vermoeiende dag.
Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam ! Dan krijg je een verse oproep, ook daar krijgt Colien een deel van de hoofdrol, want zij mocht de combinatie bepalen van vorig maand, haar celeste wordt woensdag vergezeld van een nieuwe kleur. Benieuwd ? Kom dan woensdag een kijkje brengen. 
Bedankt voor jullie bezoekje,
groetjes, Martina
x




12 opmerkingen:

Elly zei

Een leuke kaart en wens je een leuke dag toe vandaag.
Groetjes Elly

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke details
veel plezier met je uitstapje met de school
groetjes ellen

Daphne zei

Blijft leuk, de "explosie" binnenin.
Haha, had je toch bijna met je dure, zware kaart gezeten in November.
Veel plezier vandaag.

Je@net zei

Erg mooie kaart, Martina!

Anita van Deur zei

Toffe kaart!!

Eri zei

Haha, je bent helemaal uit je dak gegaan Qua afmeting en gewicht, en hij is ook nog eens supergaaf! Veel plezier op jullie uitstap!
Groetjes, Eri

Femminde zei

Oh wat een gave kaart voor Colien!! En ja dat is het makkelijkst als je niet naar het gewicht hoeft te kijken. Ik bewaar de zwaardere kaartjes ook nog wel eens voor de maand december als het gewicht tot 50 gram mag zijn met een kerstzegel. Maar ik weet niet of dat bij jullie in België ook zo is.
Succes vandaag. Klinkt als een hele leuke dag.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Nancy zei

Hey Martina,
Tof model is dit en het blijft leuk om persoonlijke kaarten te maken. Ik heb mijn grote kaart ook opgestuurd naar Colien en het is idd heel erg duur geworden. Denk dat ik 6,5€ heb gekleefd...
Tof papier ook, ik kwam het gisteren ook nog tegen toen ik iets aan 't zoeken was...
Liefs,
Nancy

Ans Gilbert zei

Wat een superleuke kaart voor Colien en echt handig dat je de kaart persoonlijk aan haar kon geven, de posttarieven rijzen de pan uit.
Groetjes,
Ansx

femke zei

Heey Martina,
dat is een leuk kaartje geworden!!!
Groetjes Femke

GerJanne zei

Ontzettend leuke kaart voor Colien! Ze houdt wel van wat stoerdere kaart en dat is deze zeker!

Colien zei

Ja, heel gave kaart! Nog steeds blij mee en fijn dat ik em persoonlijk mocht en (dankzij chauffeur Ingrid) kon ontvangen, nogmaals dankjewel!
Hoe was je uitje?
grtz Colien