zaterdag 31 augustus 2024

Happy !

Goeiemorgen iedereen,
de allerlaatste dag van augustus is aangebroken. Morgen nog een laatste vakantiedag en dan vliegen we er weer in ! Uiteraard zijn de voorbije dagen / weken al menig voorbereidingen gedaan en ligt alles zo goed als klaar.
Vandaag heb ik voor jullie nog eens een eenvoudig kaartje. Dit voorbeeldje vond ik online en vond het wel leuk. Daarom, dit exemplaar voor jullie.

Het blauwe strookje is gemaakt met Distress Inkt
Bloem : Pons
Happy : Gummiapan

Ik wens jullie allemaal een heel erg fijn weekend toe. Succes met alle voorbereidingen om het schooljaar te starten !
Tot maandag voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x


donderdag 29 augustus 2024

Elke donderdag een kerstkaart : Challenge : Maak een kaart met gnomes

Goeiemorgen iedereen,
naar alle traditie komt na de laatste woensdag, ook de laatste donderdag aan de beurt. Deze keer hebben wij - het team van '52 weeks to christmas' - voor jullie een nieuwe challenge die van staat gaat. We willen graag gnomes zien op jouw kaart.
Dit is iets wat ik eigenlijk helemaal niet in mijn voorraad heb liggen. Gelukkig ligt er dan nog een leuke blok papier van de Action hier, waar een vel met gnomes tussen zit. Van deze dus dankbaar gebruik gemaakt. 
Ik gebruike nog de leuke snijmal om de flapjeskaart te maken, de plaatjes pasten er net op, als dat geen meevaller is !
Wil jij graag meedoen met deze challenge ? Dat kan ! Link je kaartje vanaf morgen op het blog van '52 weeks to christmas'. Vandaag kan je terecht voor je 'gewone' wekelijkse kaart.
Een DT lid brengt je vast een bezoekje.

Papier : Action
Kaartenmodel : Studio Light

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart, tot dan !
Groetjes, Martina
x


woensdag 28 augustus 2024

Kleurenkaartenteam : Petrol blauw met legergroen

Goeiemorgen iedereen,
de allerlaatste woensdag van de maand. Deze keer hebben we de kleurtjes petrolblauw en legergroen in de aanbieding. Deze kleurencombo werd gekozen door Emily.
Ik hield het deze keer heel eenvoudig. Ik gebruikte de confetti van het stempelset waarmee ik vorige maand mijn kaart maakte. Feest ten top !

Achtergrond confetti : Concord 9th
Grote letters : Alexandra Renke


We zijn niet met zo heel veel deze keer, maar dat kan de pret niet bederven denk ik dan...
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Kom je dan weer even kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x



maandag 26 augustus 2024

Maries 79

Goeiemorgen iedereen,
we zijn vertrokken voor het laatste vakantieweekje van deze zomer. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Het nadeel is, dat het altijd zo warm is op school (we hebben nog altijd enkel glas in de ramen), dat motiveert natuurlijk niet om daar te gaan werken... Maar het moet gebeuren.
Wat ook moest gebeuren is een verjaardagskaart voor Maries, van 'In 't Woefke'. Ze werd onlangs 79 jaar, maar ze blijft de fitte dame haarzelf. Nog altijd aan Inge haar zijde in de winkel.
Uiteraard moet het dan 'net een beetje meer' zijn. Want wat maak je voor een doorgewinterde kaartenmaakster. Niet eenvoudig. Dus nam ik het modelletje dat je reeds kent, combineerde het met de pop-up bloemen in de plooi, zo geeft het net dat beetje meer. 
Maries was er blij mee, dus daar doen we het toch gewoon voor ! 

Bloemen : Studio Light
Cijfers : Stampin Up
Letters : Action
Papier : Action

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam.
Wil je nog meedoen ? Dat kan ! Geef jezelf dan nog op bij het oproepbericht, dan kom je nog mee in de lijst.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x





zaterdag 24 augustus 2024

Hope your day is wonderful

Goeiemorgen iedereen,
vandaag een laatste kaartje voor deze maand voor DT 'In 't Woefke'. Deze keer niet echt een 'grappig' kaartje, maar wel een leukerd met de stempels van AALL & Create. Dit merk heeft een hele leuke reeks van stempels die je op heel veel verschillende manieren kan verwerken. Het is niet mijn stijl die jullie gewend zijn, dat voel ik ook zelf, maar ga de uitdaging altijd graag aan.
Zo ook met dit set, vond ik mijn weg om het te verwerken. Misschien ook weer niet in de traditionele kleuren, maar kijk, vind het wel geslaagd. De vorige kaart met dit merk, kreeg heel veel positieve reacties, ben benieuwd wat jullie van deze vinden.

Afdrukjes : AALL & Create, gekleurd met aquarel potloden
Sentiment : Studio Light
Stencil : Tim Holtz gebruikt met Distress Ink

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe, de vakantie loopt op z'n eind. Ik zie jullie graag morgen nog terug voor een verse, persoonlijke kaart, tot dan,
groetjes, Martina
x



donderdag 22 augustus 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
jawel ! Het is weer donderdag ! Daar gaan we weer...Kerstkaartjes op het menu. We zetten de traditie gewoon verder. Het reeds bekende modelletje heb ik voor jullie. In andere materialen en andere kleurtjes, krijg je meteen weer een ander effect.
Hij is zo leuk om te maken, meteen ook weer wat velletjes designpapier opgebruikt op deze manier. Niet dat ik merk dat de stapel slinkt, neen, jammer genoeg niet.

Papier : Action en nog iets...
Bomen : Marianne Design
Kerstman met kids : Spellbinders 

In ieder geval, je kan je wekelijkse kaart weer linken bij het blog van '52 weeks to christmas'. Dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.

Voor wie ongerust is over de kerstkaarten die ik publiceer met het jaartal 2024, dat zijn de kaartjes die vorige kerst de deur zijn uitgegaan. 😊
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een DT kaartje van 'In 't Woefke'.
Kom je dan weer even piepen ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x




woensdag 21 augustus 2024

Vrolijke cactussen

Goeiemorgen iedereen,
vandaag nog eens een 'gewoon' kaartje voor in de voorraadbak. Een hele tijd geleden, maakte ik een kaartje met een cactus winkeltje. Het kaartje zelf kon ik eigenlijk voor niks gebruiken, het belandde in de bak 'misschien ooit eens recycleren'. Voila, deze kaart werd eentje van een reeks, waarin ik de gekleurde cactussen verwerkte.
Deze kan dienen voor verschillende doeleinden.

Papier : Action
Sentiment : Carlijn Design
Cactussen : My Favorite Things, gekleurd met aquarel potloden

Ik wens jullie nog een hele fijne dag vandaag, hopelijk niet meer zo warm.
Tot morgen, voor een verse kerstkaart. 
Groetjes, Martina
x



maandag 19 augustus 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : T en N getrouwd !

Goeiemorgen iedereen,
een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik voor T en N een felicitatiekaartje kon maken. Het koppel trouwde onlangs. Daar ging ik weer met 'droogbloemen'. Verschillende snijmallen van takjes heb ik ondertussen op voorraad, dus het lukte wel. Had het zelf erg moeilijk met de combo van de lettertypes in de cirkel. Het ene was een kleine letter, de andere een hoofdletter. Dit druist een beetje tegen mijn principe in, maar, als het koppel dit mooi vindt, doen we dit gewoon natuurlijk.

Cirkel : Gummiapan
Sentiment : Carlijn Design
Takjes : Allerlei merken door elkaar 

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne start van de (werk) week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart.
Kom je dan weer even kijken ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x

zaterdag 17 augustus 2024

Happy birthday

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik voor jullie een vrij 'gewoon' kaartje. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, nietwaar ?
In ieder geval, ik vond dit ideetje op Pinterest, vond het wel een leuk kaartje in deze zachte kleurtjes.
Voor wie zijn kaartje hier herkent, bedankt voor de inspiratie !

Papier : Action
Letters : Alexandra Renke
Vierkant met rand : Gummiapan
Embossingfolder : Concord 9th

Ik wens jullie langs deze weg nog een heel fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan!
Groetjes, Martina
x



donderdag 15 augustus 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
vakantie modus.... Allerlei klusjes die blijven liggen in de loop van het jaar (jaren) krijgen nu dan wel wat meer aandacht. Gisteren ideaal om de oprit af te schuren met de hoge druk reiniger, auto poetsen. Niet zo'n zaken die ik erg leuk vind om te doen, maar kijk. Als de tijd rijp is, moet je het gewoon even doen denk ik. En dan blijft de blog in de 'kou'. Sorry daarvoor.
Het is weer donderdag, dus kerstkaartjesdag, DT van '52 weeks to christmas'. Dit modelletje zag je al eerder voorbij komen, weinig uitleg nodig.
Uiteraard ben ik niet alleen vandaag. Blogland heeft de microbe van de kerstkaartjes te pakken op donderdag, fijn zo !

Papier : Bo Bunny
Vuurwerkpijl : Marianne Design

Wil jij graag meedoen ? Dat kan, link je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart. 
Groetjes, Martina
x






woensdag 14 augustus 2024

Kaartje in vakantie uitvoering

Goeiemorgen iedereen,
vandaag een kaartje dat ik maakte tijdens onze vakantie in Tsjechië en Polen. Met beperkt materiaal (altijd de inpakstress, wat neem ik mee, wat niet ?) en uiteraard in beperkte mate mijn spulletjes meenemen. Wat stempels, dp papier en gekleurd papier. Zo ook dit jaar mijn kleine gekleurde inktjes ingepakt én mijn potloden, die zijn altijd mee. Die drogen tenminste niet uit en nemen niet veel plaats / gewicht in.
Veel werd er niet geknutseld, maar kijk, dit onderstaande kaartje is er één van.
Lekker eenvoudig gehouden deze keer.

Stempelset : Concord 9th (hetzelfde set dat ik gebruikte voor het kleurenkaartenteam van deze maand)

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Kom je dan weer even kijken ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina


maandag 12 augustus 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Thijs

Goeiemorgen iedereen,
Thijs is een tijdje geleden 18 jaar geworden. Voor zo'n stoere puber is het niet altijd even makkelijk om een gepaste kaart te maken. Daarom hanteerde ik even de bollen van My Favorite Things, die ik een tijd geleden ook het kleurenkaart team kaartje maakte voor een 80 jaar kaartje. Hier kan je niks mis mee doen denk ik dan..
De leeftijd ging er net op. Missie volbracht op naar de volgende kaart.

Letters : Craft Emotions
Sentiment : Boekenvoordeel



Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag woensdag voor een verse kaart, tot dan 
groetjes, Martina

zaterdag 10 augustus 2024

Tijd voor een feestje !

Goeiemorgen iedereen,
vandaag nog eens een kaartje met Art Impressions stempel voor DT 'In 't Woefke'. Meestal hebben de stempels een eigen verhaal en hebben ze niet te veel poespas nodig. Zo ook patroonpapier hoeft dit afdrukje helemaal niet. Enkel wat gepaste teksten en kijk. Deze dames hebben het heel hard naar hun zin en zijn klaar voor weer een feestje. Laten we klinken op iedereen die in augustus jarig is. Zo ook ik, mag morgen 56 kaarsjes uitblazen.
Ik verwerkte het afdrukje op een schuifkaartje, waarbij het mooi rechtop komt te staan. 

Afdrukje : Art Impressions, gekleurd met aquarel potloden
Sentimenten : Studio Light

Wil je dit kaartje en andere projectjes zelf bekijken ? Dat kan ! Breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne, 'In 't Woefke'. Daar kan je dan ook meteen je spulletjes aanschaffen die je graag wil hebben. Kijk op het blog goed naar de openingsuren, zodat je niet voor gesloten deuren staat.
Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan,
groetjes, Martina
x







donderdag 8 augustus 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
jawel, we zijn er weer ! Donderdag, dus kerstkaartjes op het menu, samen met het team van '52 weeks to christmas' veroveren we weer blogland vandaag. Ik dook nog een keertje in mijn bak 'wel ooit leuk, maar nog niet gebruikt'. Voor wie mij een beetje volgt, neen de bodem is nog helemaal niet bereikt jammer genoeg, ik denk dat dat nooit komt, omdat er altijd nog wel wat dingen bijkomen.
Maar goed, deze stukjes vonden elkaar terug in deze kaart, weer eentje er bij.

Embossing : Action
Hert : Echo Park
Papier : Stampin Up
Hohoho : Alexandra Renke

Wil je graag meedoen met de wekelijkse uitdaging of met de lopende challenge ? Het kan nog allemaal. Link je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart voor het DT 'In 't Woefke'.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x




woensdag 7 augustus 2024

Oproep kleurenkaartenteam : Petrol blauw met legergroen

Goeiemorgen iedereen,
Emily was de eerste die reageerde op de verse oproep van het kleurenkaartenteam. Ze is vrij nieuw en het was de eerste keer dat ze zich opgaf en deze keer als eerste. Ze wist vrij snel welke kleurencombo ze wilde. Bij het legergroen van vorige maand, koos ze petrol blauw. Ik zocht voor haar de nodige inspiratieplaatjes bij elkaar. Vooral het eerste links boven, vond ze helemaal passen. Zo worden jullie op de goede weg geholpen.


Wil je graag meedoen deze maand ? Dat kan ! Geef je dan hieronder op bij Mister Linky met je startpagina van je blog. Dan kom je in de lijst. Graag herinner ik je wel aan de afspraken waar je je wel aan moet houden als je jezelf opgeeft. 
Je kan je deze keer opgeven tot maandagavond, 26 augustus. We publiceren op de laatste woensdag van de maand, 28 augustus. 


 Ik wens je langs deze weg alvast een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Tot morgen,
groetjes, Martina
x


maandag 5 augustus 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Lieveke

Goeiemorgen iedereen,
Lieveke gaat (bijna) met pensioen en is jarig. Ze houdt van de(n) Antwerp en van bier. Ze werkt als verpleegster. Deze elementen verwerkte ik op de kaart hieronder.
Met weer ander papier en andere letters, krijgt de kaart weer een heel andere dimensie. Jammer genoeg is de naam van de ontvanger net iets te lang en moeten de letters een beetje 'overeen' komen op 1 flapje, maar dat lukt aardig zoals je ziet. De voorkant hield ik vrij eenvoudig. 

Papier : Action
Afdrukjes binnenkant : Stampin Up, Marianne Design
Hoera : Carlijn Design
Letters : Stampin Up

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse oproep van het kleurenkaartenteam voor augustus,
tot dan !
Groetjes, Martina
x




zaterdag 3 augustus 2024

Hotties !

Goeiemorgen iedereen,
vandaag krijgen jullie mijn eerste kaart voor DT 'In 't Woefke' voor augustus. We zetten de 'vrolijke' kaartjes nog even verder. Deze keer krijgen jullie dit stel, dat zich amuseert in de zon. Wijntje of cocktail in de hand, zonnetje en elkaar, meer heb je toch niet nodig ?
Ik maakte er een slimline card van, met een apart luikje aan de linkerkant. Daar flapt het open en is er ruimte om zelf iets te schrijven.

Afdrukje : Art Impressions, gekleurd met aquarelpotloden
Sentimenten : Art Impressions, Penny Black

Wil je dit kaartje zelf bekijken ? Dan heb je een beetje geduld nodig. Inge is op dit moment met vakantie. Kijk op haar blog wat de openingsuren zijn, zodat je niet voor gesloten deuren staat.
Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x



donderdag 1 augustus 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Maak een bingokaart

Goeiemorgen iedereen,
na elk kleurenkaarteam, komt automatisch het team van '52 weeks to christmas' op gang; Deze maand kan je nog aan de slag met de bingokaart. Ik maakte hier nog een voorbeeld mee. Deze taartvorm zag je al in verjaardagsuitvoering, deze keer maakte ik er een kerstkaart mee. Het is net dat beetje extra werk, maar ik vind het resultaat altijd wel heel tof. Je kan de taarten ook vooraf maken en later bekleden met wat je graag wil. Voor de verandering gebruikte ik ook de plaatjes van het blok van de Action. Meestal worden deze geadopteerd door mijn dochter en gebruik ik ze helemaal niet. Maar kijk, nu pasten ze helemaal netjes op het bovenste deel van deze kaart.

Papier : Action
Bomen : Marianne Design
Sentiment : Taylored Expressions
Ondergrond : Lawn Fawn

Wil je nog graag meedoen met de challenge ? Dat kan, link je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje. Je maakt uiteraard nog altijd kans op het leuke weggeefje.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een DT kaart voor 'In 't Woefke'.
Kom je dan weer even kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x