woensdag 23 maart 2022

Music for 'DT In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag mijn derde en laatste projectje voor DT 'In 't Woefke' voor maart. Thema was : verjaardagskaarten, eventueel voor mannen. Ook deze keer ging ik de uitdaging aan om een verjaardagskaartje voor mannen te maken, die vooral van muziek houden. Uiteraard kan dit ook wel voor vrouwen ! 
Ik maakte er een schudkaartje van, door zelf een zakje te maken met de Fuse (die blijft ook al te vaak in de kast liggen). Het was weer even zoeken, maar kijk. De vulling maakte ik met een snijmal muzieknoten. Een klein en leuk detail, dat vaak mannen toch wel interessant vinden.

Kader muziek : Musical Frame
Sentiment : Lawn Fawn
Snijmal kleine muzieknoten : Marianne Design
Achtergrond : Embossing mal

Voilà, we zijn er weer doorheen ! Ben je benieuwd naar het nieuwe thema van april ? Dan kan je twee dingen doen : ofwel geduldig afwachten en kijken wat er op mijn blog verschijnt, ofwel plan je een uitje richting 'In 't Woefke', Deurne.
Daar zullen vast al wel kaartjes klaar liggen met het nieuwe thema 😉

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kaart van de bende van '52 weeks to christmas'. Kom je dan weer even kijken ?
Groetjes, Martina
x






3 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat een leuk kaartje met de muziek instrumenten, heel leuk dat je eronder nog een EF hebt gebruikt geeft diepgang in de kaart, fijne dag.

Je@net zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt!

Daphne zei

Wat veel te zien op deze kaart.
Ik zeg "missie geslaagd"!