woensdag 16 augustus 2023

Gefeliciteerd !

Goeiemorgen iedereen,
in juni verjaart er een hobbydinnetje... Eén van mijn beste maatjes ondertussen. We lopen de deur niet plat bij elkaar, maar we weten wat we aan elkaar hebben en dat is erg fijn. Vermits ze zelf ook wel veel kaartjes maakt, moest ik natuurlijk met een 'specialleke' komen.
Dit modelletje zag ik bij Brigitte Gayant. Zij maakte dit modelletje. Uren heb ik naar haar You Tube filmpjes gekeken, me afgevraagd hoe ze het 'wiper' gedeelte maakte binnenin. Vele ontwerpen belandden in de vuilnisbak. Ik besloot haar een berichtje te sturen om me uit mijn lijden te verlossen en haar geheim te verklappen. Na een paar dagen, stuurde ze me een heel nauwkeurig stappenplan door.
Oef ! Uiteraard het moment om het uit te proberen.
En het is gelukt ! Joepie !
De kaart werd ondertussen afgegeven (veel te laat...) en goed bevonden. 

Papier : Boekenvoordeel
Gefeliciteerd : Carlijn Design
Bloemen binnenin : My Favorite Things
Model : Dank aan Brigitte Gayant

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x







6 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een prachtige kaart en gaaf model Martina

gr karin

Daphne zei

Oh wauw, vol verwachting bekeek ik je foto's, want ik dacht, op de laatste is het "speciale" te zien...... en je hebt gelijk wat is dit leuk!!
Wat goed dat je doorgezet hebt!!
Het is een heel héél leuk model.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke binnenkant ziet er ingewikkeld uit mooie details heb je gebruikt
groetjes ellen

Nancy zei

Hey Martina,
Wat een geweldige kaart! Die gaat S graag ontvangen hebben! Daar kan ik niet tegenop ze want ik ben bezig om ook nog een kaart maken voor mijn hobbydin die in augustus jarig is (was ondertussen) Ze komt er aan, een dezer dagen...
Liefs,
Nancy

Marijke zei

Nou dat is inderdaad een heel bijzondere! Daar kan ze vast wel van genieten. Een echt Martina kaartje vind ik het weer! super knap gedaan. Groetjes Marijke

GerJanne zei

Geweldig!!! Wat een fraaie kaart. Zoek de buitenkant als de binnenkant, waarbij de binnenkant natuurlijk de kers op de taart is! Heel vernuftig gemaakt!!